pic_around-pregnancy

Pilates gedurende je zwangerschap

Pilates na de bevalling

Fysiotherapie rond je zwangerschap

ZwangerFit®/rond je zwangerschap

 

Rond je zwangerschap

Oefeningen en voldoende beweging gedurende de zwangerschap en na de bevalling zijn erg belangrijk voor zowel jij als jouw baby. IamPilates.nl biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier te kiezen voor een actieve en fitte zwangerschap. IamPilates biedt Pilates, fysiotherapie en fitness tijdens en na je zwangerschap.

Naar boven

 

Pilates gedurende je zwangerschap

Pilates richt zich op je lage buikspieren, bekkenbodemspieren en diepe rugspieren, die allemaal de sleutel tot een goede houding, balans en kracht zijn. Tijdens de zwangerschap zijn dit exact de spieren die een vrouw moet trainen. Deze spieren heeft ze juist nodig om haar veranderende postuur te ondersteunen.

Oefeningen, zoals pilates, tijdens de zwangerschap zal het risico op rugpijn verminderen, andere zwangerschaps kwaaltjes minimaliseren en je gezond en actief houden.

IamPilates.nl zal ervoor zorgen dat je op een veilige manier traint en zal de oefeningen aanpassen gedurende de zwangerschap aan jouw behoeften

Voor prijzen en om een afspraak te maken klik hier

Naar boven

 

Pilates na de bevalling

Pilates richt zich op je lage buikspieren, bekkenbodemspieren en diepe rugspieren, die allemaal de sleutel tot een goede houding, balans en kracht zijn. Na de bevalling moeten deze spieren zorgvuldig en geleidelijk getraind worden om jouw houding te ondersteunen bij de zorg van jouw baby. Lichaamsbewustzijn, welke wordt onderwezen in Pilates, is van essentieel belang om toekomstige blessures te verminderen en pijn te voorkomen. IamPilates.nl zal ervoor zorgen dat je op een veilige manier traint en zal de oefeningen aanpassen aan jouw dagelijkse behoeften tijdens de zorg voor jouw baby

Prive lessen bij je thuis met jouw baby kunnen beginnen vanaf 4-6 weken na de bevalling.

Voor prijzen en om een afspraak te maken klik hier

Naar boven

 

Fysiotherapie rond je zwangerschap

Wist je dat tweederde van de zwangere vrouwen last heeft van rugpijn?

Het klopt dat rugpijn veel voorkomt tijdens de zwangerschap, maar dit betekent niet dat je daar niets aan kunt doen!

De oorsprong van de rugpijn verschilt per persoon. Door de oorzaak ervan te identificeren en te behandelen kan de pijn onder controle gebracht worden. Dit geldt voor zowel tijdens als na de zwangerschap.

Klik hier om een afspraak te maken

Naar boven

 

ZwangerFit®/rond je zwangerschap

Deze cursus is ontwikkeld voor vrouwen die fit willen blijven gedurende hun zwangerschap. Zwangere vrouwen met rug- of bekken klachten zijn ook welkom!

Je kunt starten met ZwangerFit® vanaf 25 tot 30 weken van je zwangerschap.

Klik hier voor meer informatie

Naar boven