about1

 

 

Over mij

Mijn naam is Michal Brosh. Ik woon samen met mijn 2 energieke kinderen in Amsterdam. Ik ben een fysiotherapeute, Pilates instructrice en combineer deze dagelijks als ik met mijn patiënten werk. Ik ben gespecialiseerd in praktische behandeling van rugklachten en rond zwangerschapsklachten. Ik ben ook lid van het Rectus-diastase netwerk. Tenslotte hoop ik in deze dagen mijn Lymfedrainage opleiding af te ronden.

Ik geef Pilates lessen sinds 2008. Later dat jaar, begon ik mijn studie fysiotherapie aan de HVA (Opleiding tot fysiotherapeut) in Amsterdam. Ik ben in 2011 afgestudeerd en werk sindsdien als fysiotherapeut in Amsterdam. In 2013 was ik erg blij om mijn cursus Zwangerfit te voltooien.

Toen ik 4 jaar was, begon ik met dansen. Toen al waren gevoel en beweging een grote bron van voldoening voor mij. Ik volgde mijn passie door een pilates instructrice te worden. Tegelijk nam ik de volgende stap door een studie “Menselijke bewegingsleer” te beginnen om een fysiotherapeute te worden. Met deze twee handvesten help ik anderen zich meer bewust te worden van hun lichaam en meer te leren over hun fysieke mogelijkheden.

Gedurende mijn eigen zwangerschappen vond ik het leuk om fit te blijven Daarom was de Zwangerfit cursus een vanzelfsprekende stap die mij in staat zou stellen een gecertificeerde trainer te worden voor zwangere vrouwen.

 

Specialisatie:

  • McGill methode niveau 1 en 2 – foundation and assessment for the pain free back

http://www.backfitpro.com/

  • Röst therapie – Bekkenpijn gedurende en na de zwangerschap:

http://www.bekkentherapie.nl/

  • NVFB-ZwangerFit®

http://nvfb.fysionet.nl/informatie-voor-fysiotherapeuten/nvfb-zwangerfit_.html

  • Pilates uitgebreide mat cursus : Maya ben Jacob (Basi afgestudeerd)
  • Dry Needling

http://www.dgs.eu.com/en/trigger-point-therapy/dry-needling.html